Donnybrook House

This newly completed  refurbishment in Donnybrook features an elegant sandstone-clad extension with extensive glazed sliding walls opening the kitchen and family rooms to the outdoor dining terrace.

Dundrum Garda Station

Work has been finished at Dundrum Garda Station. The new building completes the redevelopment of the Station which included the refurbishment of the Historic Courthouse building. The new and old structures provide a welcome upgrade for the building users and provide a high quality public building in Dundrum Village. The new built elements blend harmoniously with the Deane & Woodward Courthouse and incorporate a granite facade which reflects the material of the original building. A Willow Tree was carefully retained on site to provide both visual amenity and solar shading to the building. The new building features a large glazed screen with an integrated cedar brise-soleil which allows extensive views of the Willow Tree from within the building.